Несподівано захотілося чогось смачного, але не хочеться включати духовку? Тоді ми розповімо вам, як зробити торт з печива і без сиру випічки. Такий повітряний і ніжний десерт готується неймовірно просто, переконаєтеся в цьому самі.
Торт «Будиночок» з печива і сиру
Інгредієнти: какао – 35 г; молоко пастеризоване – 105 мл; цукор – 55 г; пісочне печиво – 305 м; сметана – 65 мл; сир – 515 р. Приготування Змішуємо в мисці сир з нежирної сметаною і висипаємо цукор. Подрібнюємо все блендером до отримання гладкої маси. На столі розкладаємо лист фольги і викладаємо в один ряд 4 штучки пісочного печива, вмочивши його спочатку в тепле молоко. Далі розподіляємо зверху сирну масу і розрівнюємо ножем. Тепер знову накриваємо другим шаром печива і аналогічним чином викладаємо 4 шари пісочного печива і сирної маси. Що залишився сир з'єднайте з какао і викладаємо цю масу зверху трикутником. Прикріплюємо у вигляді даху печиво і загортаємо торт у фольгу. Відправляємо десерт на 1 годину в холодильник, а потім акуратно знімаємо фольгу і поливаємо швидкий торт з печива і сиру розтопленим шоколадом.
Торт з печива і сиру з желатином
Інгредієнти: сир нежирний – 715 г; цукор – 205 г; вершки – 205 мл; пісочне печиво – 125 г; масло вершкове – 105 г; желатин – 20 г; ванілін – 5 р. Приготування Сир перетираємо через сито, додаємо цукор, ванілін, вливаємо трохи вершків і збиваємо все блендером до отримання кремової консистенції. Залишаємо сирний крем хвилин на 15 а тим часом заливаємо рештою вершками желатин і розмішуємо. Вершкове масло виймаємо з холодильника заздалегідь і залишаємо при кімнатній температурі. Ємність з желатином встановлюємо на водяній бані і, безперервно помішуючи, прогріваємо суміш до повного розчинення кристалів. Потім знімаємо посуд з плити, охолодити, вводимо в сирний крем і знову збиваємо до пишноти. Накриваємо зверху кришкою і ставимо на 15 хвилин у холодильник. Печиво подрібнюємо в дрібну крихту, додати м'яке вершкове масло і гарненько перетираємо руками. Форму для випічки застеляємо пергаментним папером, утрамбовуємо на дно пісочну крихту і викладаємо сирний крем. Розрівнюємо поверхню, затягуємо зверху харчовою плівкою і прибираємо торт в холодильнику на 3 години.
Торт з печива, сиру і згущеного молока
Інгредієнти: пісочне печиво – 685 м; кокосова дрібна стружка і шоколадні цукерки – для прикраси. Для сирного крему:
масло вершкове – 105 г; сир – 255 г; цукор – 185 г; ванілін; кориця – 1 ст. ложка. Для крему:
згущене молоко – 365 мл; молоко – 105 мл Приготування Отже, спочатку давайте приготуємо крем для торта: сир перекручуємо кілька разів через м'ясорубку і змішати з розм'якшеним вершковим маслом. Далі кидаємо цукор, корицю, ванілін і перемішуємо. Для приготування іншого крему збиваємо масло зі згущеним молоком близько 5 хвилин. Тепер беремо форму,
укладаємо на дно пісочне печиво, промазуємо зверху теплим молоком і розподіляємо половину сирного крему з корицею. Потім викладаємо другий шар печива і виливаємо на нього трохи рідкого крему зі згущеним молоком. Аналогічним чином поступаємо з усім залишилися печивом і кремами. Прикрашаємо готовий десерт подрібненими цукерками і за бажанням посипаємо кокосовою дрібною стружкою. Накриваємо торт харчовою фольгою і ставимо на добу в холодильник для просочення. Ось і все, смачний і м'який тортик з печива і сиру без випічки повністю готовий! Акуратно знімаємо форму і розрізаємо ласощі на шматочки.