Вернуться назад Распечатать

Торт з печива і сиру без випічки

Торт з печива і сиру без випічки
Несподівано захотілося чогось смачного, але не хочеться включати духовку? Тоді ми розповімо вам, як зробити торт з печива і без сиру випічки. Такий повітряний і ніжний десерт готується неймовірно просто, переконаєтеся в цьому самі.

Торт «Будиночок» з печива і сиру


Інгредієнти:

  • какао – 35 г;

  • молоко пастеризоване – 105 мл;

  • цукор – 55 г;

  • пісочне печиво – 305 м;

  • сметана – 65 мл;

  • сир – 515 р.


  • Приготування
    Змішуємо в мисці сир з нежирної сметаною і висипаємо цукор. Подрібнюємо все блендером до отримання гладкої маси. На столі розкладаємо лист фольги і викладаємо в один ряд 4 штучки пісочного печива, вмочивши його спочатку в тепле молоко. Далі розподіляємо зверху сирну масу і розрівнюємо ножем. Тепер знову накриваємо другим шаром печива і аналогічним чином викладаємо 4 шари пісочного печива і сирної маси. Що залишився сир з'єднайте з какао і викладаємо цю масу зверху трикутником. Прикріплюємо у вигляді даху печиво і загортаємо торт у фольгу. Відправляємо десерт на 1 годину в холодильник, а потім акуратно знімаємо фольгу і поливаємо швидкий торт з печива і сиру розтопленим шоколадом.

    Торт з печива і сиру з желатином


    Інгредієнти:

  • сир нежирний – 715 г;

  • цукор – 205 г;

  • вершки – 205 мл;

  • пісочне печиво – 125 г;

  • масло вершкове – 105 г;

  • желатин – 20 г;

  • ванілін – 5 р.


  • Приготування
    Сир перетираємо через сито, додаємо цукор, ванілін, вливаємо трохи вершків і збиваємо все блендером до отримання кремової консистенції. Залишаємо сирний крем хвилин на 15 а тим часом заливаємо рештою вершками желатин і розмішуємо. Вершкове масло виймаємо з холодильника заздалегідь і залишаємо при кімнатній температурі. Ємність з желатином встановлюємо на водяній бані і, безперервно помішуючи, прогріваємо суміш до повного розчинення кристалів. Потім знімаємо посуд з плити, охолодити, вводимо в сирний крем і знову збиваємо до пишноти. Накриваємо зверху кришкою і ставимо на 15 хвилин у холодильник. Печиво подрібнюємо в дрібну крихту, додати м'яке вершкове масло і гарненько перетираємо руками. Форму для випічки застеляємо пергаментним папером, утрамбовуємо на дно пісочну крихту і викладаємо сирний крем. Розрівнюємо поверхню, затягуємо зверху харчовою плівкою і прибираємо торт в холодильнику на 3 години.

    Торт з печива, сиру і згущеного молока


    Інгредієнти:

  • пісочне печиво – 685 м;

  • кокосова дрібна стружка і шоколадні цукерки – для прикраси.


  • Для сирного крему:

  • масло вершкове – 105 г;

  • сир – 255 г;

  • цукор – 185 г;

  • ванілін;

  • кориця – 1 ст. ложка.


  • Для крему:

  • згущене молоко – 365 мл;

  • молоко – 105 мл


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте приготуємо крем для торта: сир перекручуємо кілька разів через м'ясорубку і змішати з розм'якшеним вершковим маслом. Далі кидаємо цукор, корицю, ванілін і перемішуємо. Для приготування іншого крему збиваємо масло зі згущеним молоком близько 5 хвилин. Тепер беремо форму,
    Торт з печива і сиру без випічки
    укладаємо на дно пісочне печиво, промазуємо зверху теплим молоком і розподіляємо половину сирного крему з корицею. Потім викладаємо другий шар печива і виливаємо на нього трохи рідкого крему зі згущеним молоком. Аналогічним чином поступаємо з усім залишилися печивом і кремами. Прикрашаємо готовий десерт подрібненими цукерками і за бажанням посипаємо кокосовою дрібною стружкою. Накриваємо торт харчовою фольгою і ставимо на добу в холодильник для просочення. Ось і все, смачний і м'який тортик з печива і сиру без випічки повністю готовий! Акуратно знімаємо форму і розрізаємо ласощі на шматочки.