Вернуться назад Распечатать

Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт

Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт
«Мурашник» - смачний тортик, головна перевага якого – це те, що він робиться без випічки. Як приготувати торт мурашник з печива, читайте нижче.

Торт «Мурашник» з печива – рецепт


Інгредієнти:

  • сметана – 40 г;

  • масло натуральне вершкове – 200 г;

  • згущене молоко варене – 220 г;

  • печиво «Ювілейне» – 600 г;

  • мак;

  • горіхи.


  • Приготування
    Печиво ламаємо невеликими шматочками і покласти в миску. Згущене молоко розтираємо з маслом і сметаною. Кладемо отриманий крем в масу з печива і перемішуємо. Також за бажанням кладемо бажану кількість маку і подрібнені волоські горіхи. Формуємо тортик, викладаючи масу гіркою. Зверху посипаємо маком і прикрашаємо стружкою шоколаду або горіхами. Ставимо торт в холод на 40 хвилин. А після цього його можна нарізати шматочками і подавати до чаю.

    Торт «Мурашник» класичний з печива


    Інгредієнти:

  • печиво – 400 г;

  • масло натуральне вершкове – 200 г;

  • варена згущене молоко – 220 г;

  • горіхи – 170 р.


  • Приготування
    Печиво ламаємо шматочками і покласти в миску. Дрібно товчемо горішки. Перемішуємо їх з печивом. Для крему м'яке масло розтираємо з додаванням згущеного молока. Додаємо крем до масі печиво з горіхами і добре перемішуємо. Поміщаємо масу у формі гірки на блюдо і прикрашаємо за бажанням.

    Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком – рецепт


    Інгредієнти:

  • розсипчасте печиво – 600 г;

  • ванілін – 1 пакетик;

  • варена згущене молоко – 2 банки;

  • натуральне масло – 180 г;

  • чорний шоколад – 100 г;

  • мак;

  • горіхи;

  • кокосова стружка.


  • Приготування
    Розсипчасте печиво покласти в щільний поліетиленовий пакет. Кінець зав'язуємо, а потім за допомогою качалки подрібнюємо його. Мягенькое масло змішуємо з ваніліном, вареним згущеним молоком і збиваємо крем. Додаємо горішки в крем і знову розмішуємо. Змішуємо крихту з кремом. Отриману масу викладаємо на тарілку гіркою. Зверху притрушиваем торт тертим шоколадом або ж розтоплюємо його і поливаємо на торт зверху. Також притрушиваем кокосовою стружкою. Ставимо тортик для застигання в холод.

    Торт «Мурашник» з печива без випічки - рецепт


    Інгредієнти:
    Торт «Мурашник» з печива без випічки – рецепт


  • солодкий крекер – 500 г;

  • цукровий пісок – 50 г;

  • сметана – 180 г;

  • шоколад;

  • згущене молоко варене – 220 р.


  • Приготування
    Сметану гарненько розтираємо з цукром, змішати зі згущеним молоком. Додаємо крекер і добре розмішуємо. Даємо печінкою добре просочитися кремом, а потім формуємо гірку. Зверху прикрашаємо тертим шоколадом. Даємо торту настоятися в холоді годинки 4.