«Мурашник» - смачний тортик, головна перевага якого – це те, що він робиться без випічки. Як приготувати торт мурашник з печива, читайте нижче.
Торт «Мурашник» з печива – рецепт
Інгредієнти: сметана – 40 г; масло натуральне вершкове – 200 г; згущене молоко варене – 220 г; печиво «Ювілейне» – 600 г; мак; горіхи. Приготування Печиво ламаємо невеликими шматочками і покласти в миску. Згущене молоко розтираємо з маслом і сметаною. Кладемо отриманий крем в масу з печива і перемішуємо. Також за бажанням кладемо бажану кількість маку і подрібнені волоські горіхи. Формуємо тортик, викладаючи масу гіркою. Зверху посипаємо маком і прикрашаємо стружкою шоколаду або горіхами. Ставимо торт в холод на 40 хвилин. А після цього його можна нарізати шматочками і подавати до чаю.
Торт «Мурашник» класичний з печива
Інгредієнти: печиво – 400 г; масло натуральне вершкове – 200 г; варена згущене молоко – 220 г; горіхи – 170 р. Приготування Печиво ламаємо шматочками і покласти в миску. Дрібно товчемо горішки. Перемішуємо їх з печивом. Для крему м'яке масло розтираємо з додаванням згущеного молока. Додаємо крем до масі печиво з горіхами і добре перемішуємо. Поміщаємо масу у формі гірки на блюдо і прикрашаємо за бажанням.
Торт «Мурашник» з печива зі згущеним молоком – рецепт
Інгредієнти: розсипчасте печиво – 600 г; ванілін – 1 пакетик; варена згущене молоко – 2 банки; натуральне масло – 180 г; чорний шоколад – 100 г; мак; горіхи; кокосова стружка. Приготування Розсипчасте печиво покласти в щільний поліетиленовий пакет. Кінець зав'язуємо, а потім за допомогою качалки подрібнюємо його. Мягенькое масло змішуємо з ваніліном, вареним згущеним молоком і збиваємо крем. Додаємо горішки в крем і знову розмішуємо. Змішуємо крихту з кремом. Отриману масу викладаємо на тарілку гіркою. Зверху притрушиваем торт тертим шоколадом або ж розтоплюємо його і поливаємо на торт зверху. Також притрушиваем кокосовою стружкою. Ставимо тортик для застигання в холод.
Торт «Мурашник» з печива без випічки - рецепт
Інгредієнти: солодкий крекер – 500 г; цукровий пісок – 50 г; сметана – 180 г; шоколад; згущене молоко варене – 220 р. Приготування Сметану гарненько розтираємо з цукром, змішати зі згущеним молоком. Додаємо крекер і добре розмішуємо. Даємо печінкою добре просочитися кремом, а потім формуємо гірку. Зверху прикрашаємо тертим шоколадом. Даємо торту настоятися в холоді годинки 4.