Вернуться назад Распечатать

Пиріг зі згущеним молоком на швидку руку

Пиріг зі згущеним молоком на швидку руку
Напевно кожна справжня господиня має свій перелік рецептів швидкої випічки на випадок несподіваного візиту гостей. І сьогодні, вам на замітку, ми хочемо запропонувати рецепт чудового пирога зі згущеним молоком, який ви зможете з легкістю приготувати на швидку руку. За кольором і смаковими якостями десерту здається, що в нього додана карамель , яку всі просто обожнюють. Тому ми впевнені, що і ви залишитеся в захваті від смаку цього незвичайного ласощі.

Рецепт простого і швидкого пирога зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • згущене молоко – 1 банка (380 г);

  • жирна сметана (25%) – 1 склянка;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • дрібний цукор – 230 г;

  • розпушувач тіста – 1 пакет;

  • пшеничне борошно – 450 г;

  • ванільний екстракт – 2 ч. ложки;

  • вершкове масло – 15-20 р.


  • Приготування
    Свіжі яйця разом із потрібною кількістю дрібного цукру і додаванням ванільного екстракту розтираємо ручним віночком до появи білої пінки. Далі вливаємо до них баночку згущеного молока і склянку жирної густої сметани. Взявши знову віночок, розбиваємо сполучені інгредієнти до отримання однорідної маси. Пшеничне борошно разом з всыпанным в неї розпушувачем, просіваємо через спеціальне сито в загальну миску. Великою ложкою акуратно з'єднуємо всі з борошном, ретельно розтираючи при цьому грудочки. Отриманого тесту для пирога даємо постояти близько 15 хвилин, а після переміщаємо його в ретельно промазану шматочком масла круглу, широку форму. Виставляємо її в прогріту до 185 градусної температури духовку і випікаємо протягом півгодини шалено смачний пиріг.

    Простий рецепт пирога зі згущеним молоком і яблуками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • молоко згущене (85% жиру) – 2/3 банки;

  • яблука (не великі) – 3 шт.;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • коричневий цукор – 180 г;

  • борошно (вищий сорт) – 480 г;

  • м'яке вершкове масло – 160 г;

  • розпушувач – 1 пакет.


  • Приготування
    М'яке масло поміщаємо в високу, не сильно велику миску. До нього додаємо відокремлені від шкаралупи курячі яйця, слідом коричневий цукор і хороше згущене молоко. Міксер включаємо на режим середньої швидкості
    Пиріг зі згущеним молоком на швидку руку
    і збиваємо до однорідності загальної маси. Далі додаємо сюди розпушувач і, продовжуючи працювати міксером підсипаємо в кілька порцій борошно. Коли мука буде вся вмешана в тісто, переходимо до підготовки яблук, які очищаємо від насіння і нарізаємо їх нетовстими часточками.
    Стінки і дно мультиварки рясно змащуємо м'яким шматочком масла. Потім на її дно укладаємо від центру по колу яблучка. Покриваємо їх повітряним тестом і закривши кришку включаємо прилад на режим «Випічка». Таймер мультиварки визначаємо на 1 годину і ще 10 хвилин.