В радянські часи господині дуже багато готували самостійно різноманітні солодощі, щоб порадувати рідних. Орешницы , форми для печива, вафельниці – це ті кухонні пристрої, які можна було зустріти на багатьох радянських кухнях. А які вони виходили з їх допомогою! У цій статті розповімо вам, як зробити тісто для трубочок у вафельниці. І щасливі власники таких пристроїв зможуть порадувати рідних неймовірно смачними трубочками, які всі так любили у дитинстві.
Рецепт тіста для вафельних трубочок у вафельниці
Інгредієнти: пісок цукровий – 200 г; пшеничне борошно просеянная – 170 г; масло натуральне вершкове – 200 г; ваніль; курячі яйця великі – 4 шт. Приготування Збиваємо з цукром розм'якшене масло, по одному додаємо яйця, вимішуємо і всипаємо борошно. В результаті вийде густе тісто для хрустких трубочок у вафельниці. Отже, робочі поверхні приладу змащуємо маслом і по столовій ложці викладаємо тісто. Доводимо до готовності і швидко згортаємо, поки вафля ще гаряча.
Рецепт тіста для трубочок у вафельниці
Інгредієнти: борошно просеянная пшеничне – 1 склянка; цукор – 3/4 склянки; вода – 175 мл; молоко – 200 мл; маргарин або масло – 100 г; яйця – 2 шт.; сода – 1/2 ч. ложки. Приготування Розтоплюємо Маргарин і трохи охолоджуємо. Додаємо цукор і яйця. Гасимо оцтом Соду, вливаємо воду і додаємо борошно. Тепер вливаємо молоко і розмішуємо. Вафельницю прогріваємо, змащуємо маслом. Наливаємо близько 2 столових ложок тесту. Вафельницю тепер щільно закриваємо і до кінця приготування не відкриваємо. Потім готові вафлі відразу ж звертаємо в трубочки і начиняє їх по своєму смаку.
Тісто для трубочок зі згущеним молоком у вафельниці
Інгредієнти: борошно – 120 г; вершкове масло – 130 г; курячі яйця – 3 шт.; пісок цукровий – 120 г; сіль; крохмаль картопляний – 120 р. Приготування Розтоплене масло розтираємо з цукром, сіллю. Додаємо яєчні жовтки. Всипаємо борошно, крохмаль і ретельно розмішуємо. Яєчні білки збиваємо міксером і акуратненько підмішуємо їх в тісто. Отже, тісто для вафельниці електричної для трубочок готово. У центр змащеній маслом прогрітій электровафельницы викладаємо 1 столову ложку тесту, закриваємо прилад і печемо вафлю близько 1 хвилини. Потім акуратно знімаємо і тут же, поки виріб ще гаряче і еластичне, звертаємо трубочкою. Наповнюємо їх вареним згущеним молоком, в яку також можна додати за бажанням подрібнені горішки.