Пропонуємо вашій увазі рецепти приготування шарлотки з бананом. Випічка виходить чудово ароматною, розсипчастою казково смачною.
Шарлотка з бананами і яблуками
Інгредієнти: яблука - 4 шт.; борошно - 1 ст.; цукор - 05 склянки; банани - 3 шт.; груша - 2 шт.; яйце - 4 шт. Приготування Давайте розберемося, як приготувати шарлотку з бананами. Яйця гарненько збиваємо з цукром, підсипаємо порціями борошно. Фрукти миємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Тепер змащуємо форму рослинним маслом, викладаємо банани, яблука і груші, заливаємо їх тестом і випікаємо пиріг в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах 30-35 хвилин. Готову шарлотку з бананом і грушею остуджуємо на решітці, перекладаємо на блюдо і за бажанням посипаємо цукровою пудрою. Наша яблучна шарлотка з бананами готова!
Шарлотка з бананом в мультиварці
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; ванілін - 1 пакетик; цукор - 1 ст.; борошно - 1 ст.; банани - 2 шт.; цукрова пудра - для посипання. Приготування Яйця акуратно розбиваємо в мисочку і відокремлюємо білки від жовтків. Білки з'єднуємо з цукром і збиваємо міксером до стійких піків. Жовтки ж гарненько розтираємо з ваніліном і перекладаємо у збиті білки. Потім обережно вводимо борошно і перемішуємо до однорідності.
Банани очищаємо, нарізаємо шматочками, додаємо в тісто і акуратно викладаємо масу в чашу мультиварки. Тепер виставляємо режим «Випічка» на 65 хвилин, закриваємо прилад і натискаємо на кнопку. Як тільки прозвучить сигнал готовності, залишаємо готовий пиріг в мультиварці ще хвилин на 10-15 щоб тісто не опало. Далі виймаємо шарлотку, посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо шматочками.
Шарлотка з бананами і ківі
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; цукор - 2 ст.; борошно - 2 ст.; ківі - 4 шт.; банан - 1 шт.; маргарин - 50 р. Приготування Яйця збиваємо з цукром і поступово висипаємо борошно. Банан і ківі чистимо, нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо в тісто. Форму ретельно змащуємо маргарином, виливаємо в неї фруктову масу і запікаємо в гарячій духовці приблизно 35 хвилин, не відкриваючи дверцята.
Шарлотка з апельсинами і бананами
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; цукор - 1 ст.; борошно - 2 ст.; банан - 1 шт.; апельсин - 2 шт.; вершкове масло. Приготування У велику тарілку просіваємо кілька разів борошно. В цей час В іншій мисці збиваємо до густоти яйця з цукром протягом 10 хвилин. Далі дуже обережно змішуємо яєчну масу з борошном і перемішуємо акуратно ложкою, знизу вгору.
Тепер беремо апельсин, моєму його, витираємо, чистимо, нарізаємо дрібними шматочками і висипаємо в тісто. Банан очистити від шкірки, подрібнюємо і теж відправляємо в тісто, ретельно перемішуючи. Чашу мультиварки промазуємо маслом, виливаємо приготовану масу, виставляємо програму «Випічка» і чекаємо приблизно 45 хвилин. Якщо ви готуєте шарлотку в духовці, то випікаємо її протягом 30 хвилин.
Шоколадна шарлотка з бананами
Інгредієнти: банани - 4 шт.; коричневий цукор - 60 г; ром - 1 ст. ложка; вершкове масло - 100 г; яйце - 2 шт.; какао - 4 ст. ложки; борошно - 100 р. Приготування Духовку заздалегідь включаємо і розігріваємо до 180 градусів. Квадратну форму для випічки змащуємо маслом, або вистилаємо
спеціальним папером для випічки. Тепер окремо змішуємо очищені і банани з коричневим цукром, вливаємо ром і відставляємо начинку в бік. Далі беремо ємність, насипаємо цукор, кладемо масло і збиваємо міксером до отримання білої суміші. Після цього розбиваємо по одному яйця і перемішуємо, всипаємо поступово какао-порошок і просіяне борошно.
Готове тісто перекладаємо у форму, вертикально встановлюємо у нього банани і випікаємо пиріг в розігрітій духовці приблизно 30 хвилин. Після закінчення часу акуратно виймаємо готову шарлотку з форми, розрізаємо на шматочки і подаємо до гарячого чаю.
Сподобалися наші рецепти, тоді спробуйте приготувати шарлотку з вишнею - байдужих точно не буде.