Вернуться назад Распечатать

Простий крем для торта в домашніх умовах

Простий крем для торта в домашніх умовах
Для тортиків власного приготування можна зробити багато смачних кремів. Зараз розповімо рецепти самих простих і смачних кремів для торта в домашніх умовах.
Крем для торта зі сметаною – простий рецепт
Інгредієнти:

  • сметана густа – 200 г;

  • натуральне масло вершкове – 140 г;

  • цукровий пісок – 120 р.


  • Приготування
    Охолоджену сметану ретельно збиваємо з м'яким маслом, не припиняючи процес, додаємо цукровий пісок і збиваємо до його розчинення. У результаті повинна вийти пишна піна – це і є наш крем.
    Простий заварний крем для торта
    Інгредієнти:

  • коров'яче молоко – 450 мл;

  • пісок цукровий – 175 г;

  • жовтки яєць – 4 шт.;

  • пшеничне борошно вищого сорту – 50 г;

  • цукор ванільний – 1 пакет.


  • Приготування
    Вливаємо в каструльку молоко і кип'ятимо його. Жовтки яєць гарненько розтираємо з цукровим піском, додаємо ванільний цукор, борошно і перемішуємо. Дану масу вливаємо молоко і швидко-швидко розмішуємо. Ставимо масу на плиту і витримуємо помішуючи, до загустіння. На цьому крем готовий.
    Простий крем для торта зі згущеного молока
    Інгредієнти:

  • варена згущене молоко – 2 банки;

  • масло натуральне вершкове – 400 г;

  • какао-порошок – 30 г;

  • горіхи.


  • Приготування
    Варену згущенку викладаємо в миску кладемо м'яке масло і гарненько розтираємо. В отриманий крем додаємо какао, подрібнені горіхи і ретельно розмішуємо.
    Простий шоколадний крем для торта в домашніх умовах
    Інгредієнти:

  • натуральне масло вершкове – 400 г;

  • натуральний шоколад – 300 г;

  • цукор ванільний – 15 г;

  • пудра цукрова – 400 р;

  • сіль;

  • великі курячі яйця – 2 шт.


  • Приготування
    Шоколад розтоплюємо і злегка остуджуємо. В м'яке масло додаємо ванільний цукор і трохи солі. Ретельно збиваємо до пухкої маси. Невеликими порціями підсипаємо цукрову пудру і продовжуємо процес на невеликій швидкості ще 4 хвилини. Тепер по одному вводимо сирі курячі яйця і продовжуємо процес збивання ще 5 хвилин, потім вливаємо розтоплений шоколад і збиваємо 4-5 хвилин.
    Простий крем для торта в домашніх умовах

    Простий крем для бісквітного торта
    Інгредієнти:

  • сир середньої жирності – 300 г;

  • пудра цукрова – за смаком;

  • вершки 33% жирності – 180 мл


  • Приготування
    Сир перетираємо до однорідного стану за допомогою блендера або сита, вливаємо холодні вершки і на невеликих обертах збиваємо до кремоподібного стану. Тепер потихеньку додаємо цукрову пудру, її кількість залежить від смаку. Збиваємо до однорідності і наносимо крем на коржі.