Для тортиків власного приготування можна зробити багато смачних кремів. Зараз розповімо рецепти самих простих і смачних кремів для торта в домашніх умовах.
Крем для торта зі сметаною – простий рецепт
Інгредієнти: сметана густа – 200 г; натуральне масло вершкове – 140 г; цукровий пісок – 120 р. Приготування Охолоджену сметану ретельно збиваємо з м'яким маслом, не припиняючи процес, додаємо цукровий пісок і збиваємо до його розчинення. У результаті повинна вийти пишна піна – це і є наш крем.
Простий заварний крем для торта
Інгредієнти: коров'яче молоко – 450 мл; пісок цукровий – 175 г; жовтки яєць – 4 шт.; пшеничне борошно вищого сорту – 50 г; цукор ванільний – 1 пакет. Приготування Вливаємо в каструльку молоко і кип'ятимо його. Жовтки яєць гарненько розтираємо з цукровим піском, додаємо ванільний цукор, борошно і перемішуємо. Дану масу вливаємо молоко і швидко-швидко розмішуємо. Ставимо масу на плиту і витримуємо помішуючи, до загустіння. На цьому крем готовий.
Простий крем для торта зі згущеного молока
Інгредієнти: варена згущене молоко – 2 банки; масло натуральне вершкове – 400 г; какао-порошок – 30 г; горіхи. Приготування Варену згущенку викладаємо в миску кладемо м'яке масло і гарненько розтираємо. В отриманий крем додаємо какао, подрібнені горіхи і ретельно розмішуємо.
Простий шоколадний крем для торта в домашніх умовах
Інгредієнти: натуральне масло вершкове – 400 г; натуральний шоколад – 300 г; цукор ванільний – 15 г; пудра цукрова – 400 р; сіль; великі курячі яйця – 2 шт. Приготування Шоколад розтоплюємо і злегка остуджуємо. В м'яке масло додаємо ванільний цукор і трохи солі. Ретельно збиваємо до пухкої маси. Невеликими порціями підсипаємо цукрову пудру і продовжуємо процес на невеликій швидкості ще 4 хвилини. Тепер по одному вводимо сирі курячі яйця і продовжуємо процес збивання ще 5 хвилин, потім вливаємо розтоплений шоколад і збиваємо 4-5 хвилин.
Простий крем для бісквітного торта
Інгредієнти: сир середньої жирності – 300 г; пудра цукрова – за смаком; вершки 33% жирності – 180 мл Приготування Сир перетираємо до однорідного стану за допомогою блендера або сита, вливаємо холодні вершки і на невеликих обертах збиваємо до кремоподібного стану. Тепер потихеньку додаємо цукрову пудру, її кількість залежить від смаку. Збиваємо до однорідності і наносимо крем на коржі.